Rikke Hartmann-Bossen fremstår som autentisk leder

Vær dig selv = Autentisk leder

Vil du være en stærk autentisk leder?

De fleste siger: ”Ja, det er jeg allerede”. Men det er sjældent heelt sandt.

Vi tror, at vi har brug for at være bedre end vi er, men jo mere vi prøver at være det ”bedre”, jo længere kommer vi væk fra at være os selv, og dermed at kunne give os fuldt ud.

Et menneske kan udtænke gode planer, men større kræfter afgør, hvad der sker med dem. (citat af ’ukendt’)

 

At være dit sande jeg, kræver nærmest ingen energi.

At lave det, du elsker mest føles som flow, hvor tid og sted opløses. Du ER bare. Sådan er det at leve dit sande liv.

Når du sætter lys på det, som hæmmer dig, det, du skammer dig over eller er sårbar omkring, så opløses det.
Når du gemmer det væk og håber på, at ingen opdager det, så bliver du hæmmet.
Du går på kompromis.
Du æder dig selv.
Du spænder ballerne.
Fortsæt selv…

At sætte lys på betyder, at du tør sige det højt. Først og fremmest for dig selv. Dermed tager du ejerskab for det. Erkender det. Det er blot en del af din historie, som du konstaterende kan fortælle eller bare være med. Det giver styrker dig. Dine forsvarsmekanismer og dit ego kan slappe af. Dermed kan du være alt det, du er skabt til at være.

Gamle undersøgelser viser, at 95% af alle mennesker er bange for at blive opdaget, som den de i virkeligheden er. Hvordan ’ER’ er ved jeg ikke, hvem der skal vurdere. Faktum er, at 95% er så godt som alle mennesker. Jeg leder i øvrigt stadig efter de 5%, som aldrig har haft den følelse, så er det dig, eller kender du de personer, så skriv til mig. Jeg er meget nysgerrig på, hvilket liv de lever.

Du kender måske også ’aben’ på skulderen, som bliver ved med at sige, at noget ikke er godt nok eller tag dig nu sammen og andre bebrejdende budskaber. Det er både det, som driver os til at gøre noget bedre, men det er også det, som dræner os.

Tænk over, hvordan du kan være mere tro mod dig selv og dine værdier.

For når du er det, så er du STÆRK både indeni og udenpå. Du hviler i dig selv.

Når du hviler i dig selv, kan du rumme og håndtere mennesker med andre meninger, forståelser og baggrund. Jeg har min, du har din. Lad os sammen eller hver for sig løse vores opgaver og bidrage med hvert vores.

Genkender du noget af  dig selv i ovenstående? Er det nu, at du vil være nysgerrig på, hvordan du kan være endnu mere dig – autentisk?

Tag styring på din fremtid og din historie!


Er det NU du trænger til udvikling ?