DIT RUM

Velkommen til STÆRK Selvindsigt

Har du været i relation med en narcissist, eller er du det lige nu, så står du formentlig alene med en afmagt, et overbelastet nervesystem og din undren over, hvordan det kunne gå så galt.

Du og omverdenen ser dig generelt som en ressourcefuld, sansestærk kvinde. Og netop derfor overrasker det dig, at du føler afmagt, er handlingslammet og frygter, hvad der vil ske, hvis du begynder at tænke, føle og sige dét, der ulmer, bobler, ja, måske syder inden i dig.

Kan du genkende det? ... Så ved jeg præcis, hvordan du har det, for jeg har selv været der.

I mange år følte jeg mig forkert og ’ikke-god-nok’, selv om jeg havde masser af selvtillid og på overfladen virkede som om jeg havde styr på det hele. Det havde jeg også på de ydre ting.

Jeg googlede og læste alt, jeg kunne få fingre i om narcissister og psykopater. Jeg gik til foredrag og deltog i onlinekurser. Jeg så YouTube og gennemgik utallige videnskabelige artikler, bøger, øvelser og terapitimer.

Alt sammen for at finde ud af, hvad der var galt med mig, siden jeg havde det så skidt og følte mig som en skygge af mig selv.

Men der var IKKE noget galt med mig ! ... Og der er heller IKKE noget galt med dig !

Situationen er den, at når man har levet i relation med en narcissist gennem lang tid, så lærer du at føle dig forkert, utilstrækkelig, ikke-god-nok osv.

Det er noget, du LÆRER ... Derfor kan det også AFLÆRES ... Og derfor er STÆRK universet skabt til dig.

Jeg hjælper ressourcefulde, sansestærke kvinder med at finde sig selv efter relation med narcissist, så de står værdigt og STÆRKT i sig selv og i livet!

Workshop

STÆRK – når sårbarheden bliver din styrke

Gruppeforløb

STÆRK –
Realiser dit genius og potentiale

1:1 Sessioner

STÆRK – med fokus kun på dig i et individuelt forløb

HVORFOR

Du har din viden, men er stadig udfordret

 • Måske har du allerede deltaget i et online kursus eller været til foredrag om narcissister eller psykopater.
 • Måske har du googlet, læst og set YouTube-videoer og endda lavet øvelser og prøvet at hjælpe dig selv, fordi du tydeligt kan se, hvad du har budt dig selv.
 • Du har helt sikkert læst artikler eller bøger, som du genkender dig selv i.

Med andre ord … du har lært en masse og måske blevet løftet lidt og haft gode aha’s, fordi du NU ved, at du ikke er ‘skør’. Der er mange, som har oplevet det samme som dig.

MEN du er stadig ikke blevet forløst og været i stand til at ændre dig. Måske oplever du stadig en hel del udfordringer. Du ved ikke, hvad du skal gøre for at komme videre, og hvordan du kan blive rigtig glad.

Trist_kvinde

Nu har du viden, så hvorfor er du ikke kommet videre?

Fordi du stadig er alene med dine tanker og triggers, et voldsomt overbelastet nervesystem og måske en udmattelse og uoverskuelighed over, hvad nu …

Er du færdig med at ...

 • Tilpasse dig
 • Tage dig sammen
 • Æde dig selv
 • Spænde balderne og smile, mens du ryster eller raser indeni ?

Du kan ikke forklare det til andre, så de forstår, hvad du har været igennem, og hvordan det har påvirket dig. Det er så subtilt, fordi det er skjult manipulering.

INGEN skal gå den proces igennem alene. Du har brug for et trygt rum, hvor du kan være dig uden filter og masker for at dit nervesystem slapper af, og du kan udvikle dig.

Du får min hjælp i STÆRK universet, og lærer samtidig at tage ansvar for dig selv på den lange bane.

OM STÆRK Selvindsigt

Klienter siger

GENKENDER DU

3 eksempler på narcissistisk adfærd

Smuk kvinde med kuffert på vej ud af døren

Du er på vej ud af døren til et vigtigt møde/rejse/event – lidt stresset, men du er ok og glæder dig til det (og måske til at komme lidt væk).

Lige inden du skal gå siger han/hun, hvad har du tænkt dig ift komme hjem, så børnene ikke skal savne dig? Og skal du have det tøj på…?

Det du gør/det der sker:

Trigger et – det er ikke i orden at prioritere mig. Jeg må ikke være glad og glæde mig til noget godt. Han bruger børnene, og ved at det giver mig en dårlig samvittighed. Så du bliver ked af det og overvejer, at det er måske også forkert – du er forkert. At du prioriterer tiden/pengene/andet på det. Burde du blive hjemme og gøre xyz i stedet? Du mærker sammentrækning i kroppen, måske en klump i halsen, måske græder du af frustration eller prøver at blidgøre situationen ved at sige, at du selvfølgelig skynder dig hjem og måske kan droppe middagen. Tanker og billeder flyver rundt i hovedet, du vil SÅ gerne netop deltage i den del. De andre vil også undre sig, du skal finde på undskyldning og måske er der også en dårlig samvittighed der.

Fakta: Han/hun kender din sårbarhed, og NETOP derfor bruger de den situation og appellerer manipulerer til den dårlige samvittighed fx ved at sige ’Nå men det er så dit valg’.

Din normale adfærd overfor andre:

Du tænker/siger – Ja, jeg glæder mig helt vildt. Siger: Kommer nok først sent hjem, har brug for en open-end aften. Jeg er der i morgen tidlig. Og ja tak – jeg har det rigtig fint i det her tøj. Glæder mig til at se de andre mænd og kvinder.

mobiltelefon hvor man kan se at "Bossen" ringer

Du har en leder, som har en for dig uhensigtsmæssig adfærd eller er narcissist/psykopat. Personen oplever, at du er til for ham/hende. Personen overskrider dine grænser, som om det var helt ok.

Det er fredag aften og du sidder og hygger med familien. Din mobil ringer, og du ser, at det er ham/hende. Din familie siger, lad vær med at tage den. Det må da vente.

Det du gør/det der sker:

Det gipper i dig, du bliver forskrækket. Hvad nu? Dine alarmer indeni går i gang, tankerne flyver rundt. Det er en kendt følelse, som nærmest er ’kodet’ ind, og din krop reagerer.

Du mærker sammentrækning i maven og uroen indeni. Stress respons er aktiveret. Du mærker de dårlige vibrationer og føler et dilemma –

 1. skal du respektere din familietid og din families behov?
 2. frygten ved ikke at svare eller hvad han/hun vil dig nu, tankerne flyver rundt på få sekunder – hvad vil konsekvensen være ved ikke at svare – frygtscenarierne kører. Formentlig ender du med at svare, da du ellers ikke får nattesøvn.

Din normale adfærd, hvis det var en anden kollega:

Reaktionen vil formentlig være en af følgende;

 1. Åh – der må være sket noget bål og brand, siden han/hun ringer fredag aften. Jeg svarer og får det fikset hurtigt (uden drama).
 2. Nå – de må lægge en besked, jeg er jo ikke på arbejde. Jeg holder fri og hygger med familien. Tanker slut.
ældre ægtepar kommer ind af hoveddøren

Søndag eftermiddag møder dine forældre uanmeldt op og går ind i dit hjem.

Det du gør/det der sker:

Første trigger – du tænker måske ’åh nej’ – det kan jeg ikke overskue. Du føler det måske intimiderende. Har virkelig brug for ro og alenetid eller familietid.

Tænker bare de ikke foreslår at spise med, kan ikke overskue det, har ikke mad til det, og bestemt ikke lyst til, at de bliver.

Det du siger og gør: Hej – kom ind (presser ud af din mund) ’hyggeligt’, krammer uden at have lyst til det. Mærker sammentrækning og tankerne kører.

Du tilbyder kaffe/te mv – stresser rundt og smiler. Holder snakken kørende – høfligt.

Din normale adfærd overfor andre:

Siger: ”Hvad søren – hej” og dernæst et af 2 scenarier:

 1. sødt af jer at kigge forbi, det passer ikke så godt lige nu (Det er jo ikke dit problem, at de fik lyst til at komme uden at spørge om det passer)
 2. I er velkomne til en hurtig kop kaffe/te en halv time

I alle 3 eksempler ovenfor handler det om, at du tager et overansvar, SELVOM du oplever dine grænser er overskredet. At du er den voksne og de udnytter din empati. Det er manipulerende og usunde relationer. Du har dine behov, og du har ret til at have dem UDEN at forklare eller undskylde for dem.

HUSK !

Narcissister går KUN efter dem, som er smukke, empatiske, intelligente, har styr på økonomien, har et godt netværk, karriere og talent. De har brug for næring, så DU er et udvalgt attraktivt menneske … De vil have ALT det, du har !

HJÆLP PÅ VEJ

Jeg løfter dig videre efter usunde relationer

Workshop

STÆRK – når sårbarheden bliver din styrke

Gruppeforløb

STÆRK –
Realiser dit genius og potentiale

1:1 Sessioner

STÆRK – med fokus kun på dig i et coaching forløb

Jeg glæder mig til at være din guide på rejsen til et nyt STÆRKT liv !

BLOG

Gratis guldkorn

Zoom ind 🔎

Få øje på alt det smukke i det små Når vi har været/er i usunde relationer er...

Er det NU du trænger til udvikling ?