+45 28783873

STÆRK Selvindsigt er vejen til nye resultater

Til dig der har været (er) i relation med en narcissist og/eller er High Sensory Intelligent

Dit rum

Velkommen til STÆRK Selvindsigt

Har du været i relation med en narcissist, eller er du det lige nu, så står du formentlig alene med en afmagt, et overbelastet nervesystem og din undren over, hvordan det kunne gå så galt.

Du og omverdenen ser dig generelt som en ressourcefuld, sansestærk kvinde. Og netop derfor overrasker det dig, at du føler afmagt, er handlingslammet og frygter, hvad der vil ske, hvis du begynder at tænke, føle og sige dét, der ulmer, bobler, ja, måske syder inden i dig.

Kan du genkende det? … Så ved jeg præcis, hvordan du har det, for jeg har selv været der.

I mange år følte jeg mig forkert og ’ikke-god-nok’, selv om jeg havde masser af selvtillid og på overfladen virkede som om jeg havde styr på det hele. Det havde jeg også på de ydre ting.

Jeg googlede og læste alt, jeg kunne få fingre i om narcissister og psykopater. Jeg gik til foredrag og deltog i onlinekurser. Jeg så YouTube og gennemgik utallige videnskabelige artikler, bøger, øvelser og terapitimer.

Alt sammen for at finde ud af, hvad der var galt med mig, siden jeg havde det så skidt og følte mig som en skygge af mig selv.

Men der var IKKE noget galt med mig ! … Og der er heller IKKE noget galt med dig !

Situationen er den, at når man har levet i relation med en narcissist gennem lang tid, så lærer du at føle dig forkert, utilstrækkelig, ikke-god-nok osv.

Det er noget, du LÆRER … Derfor kan det også AFLÆRES … Og derfor er STÆRK universet skabt til dig.

Jeg hjælper ressourcefulde, sansestærke kvinder med at finde sig selv efter relation med narcissist, så de står værdigt og STÆRKT i sig selv og i livet!

Workshop

STÆRK – når sårbarheden bliver din styrke

Gruppeforløb

STÆRK – Realiser dit genius
og potentiale

1:1 Sessioner

STÆRK – med fokus kun på dig i et individuelt forløb

Hvorfor

Du har din viden, men er stadig udfordret

  • Måske har du allerede deltaget i et online kursus eller været til foredrag om narcissister eller psykopater.
  • Måske har du googlet, læst og set YouTube-videoer og endda lavet øvelser og prøvet at hjælpe dig selv, fordi du tydeligt kan se, hvad du har budt dig selv.
  • Du har helt sikkert læst artikler eller bøger, som du genkender dig selv i.

 

Med andre ord … du har lært en masse og måske blevet løftet lidt og haft gode aha’s, fordi du NU ved, at du ikke er ‘skør’. Der er mange, som har oplevet det samme som dig.

MEN du er stadig ikke blevet forløst og været i stand til at ændre dig. Måske oplever du stadig en hel del udfordringer. Du ved ikke, hvad du skal gøre for at komme videre, og hvordan du kan blive rigtig glad.

Nu har du viden, så hvorfor er du ikke kommet videre?

Fordi du stadig er alene med dine tanker og triggers, et voldsomt overbelastet nervesystem og måske en udmattelse og uoverskuelighed over, hvad nu …

Er du færdig med at ...

  • Tilpasse dig
  • Tage dig sammen
  • Æde dig selv
  • Spænde balderne og smile, mens du ryster eller raser indeni?

Du kan ikke forklare det til andre, så de forstår, hvad du har været igennem, og hvordan det har påvirket dig. Det er så subtilt, fordi det er skjult manipulering.

INGEN skal gå den proces igennem alene. Du har brug for et trygt rum, hvor du kan være dig uden filter og masker for at dit nervesystem slapper af, og du kan udvikle dig.

Du får min hjælp i STÆRK universet, og lærer samtidig at tage ansvar for dig selv på den lange bane.

5 trins-guiden

Få 5 konkrete råd, der får dig til at stå STÆRKT i dig selv efter en relation  med en narcissist.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får viden om selvindsigt, lederskab, narcissistiske relationer samt info om tilbud, arrangementer, kurser og events.

Privatlivspolitik

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - firmabetalt

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - privat betalt

Tilmelding til gruppeforløb

Tilmelding til 1:1 forløb