+45 28783873

Ambitiøs og professionel coach, facilitator, foredragsholder og terapeut

Her får du hjælp til personlig udvikling og viden, der bringer dig videre, så du performer optimalt privat og professionelt. Mange af de resultater du skaber – eller ønsker at skabe, forhindres af dine blindspots. Det er det ubevidste, der skal frem i lyset for, at du får succes. Det bistår jeg med gennem mine kompetencer indenfor bl.a. High Sensory Intelligence, ICF certificert Coach, forretningsforståelse og ledelse og ikke mindst mit nærvær og evne til at tune in på dig.

Min drivkraft er at hjælpe dig i mål med det, du eftertragter – og det gør jeg på et STÆRKT fundament af viden, erfaring og dedikation. Du får altid en ærlig og straight feedback.

Det sikrer dig gode resultater og rykker dig til next level.

>> Kontakt mig her for en uforpligtende sparring: 28 78 38 73.

Kompetencer

Uddannelse og certificering

Andre kurser og uddannelser

Foredragsholder

Underviser m.m.

Effektiv Executive Coach, Sparringspartner og respekteret Trusted Partner

Når resultaterne skal være synlige og tælle på bundlinjen, og når varig forankring hos den enkelte leder, lederteamet eller bestyrelsen er på dagsordenen, er jeg kompromisløs.

Når du/I vælger mig som sparringspartner/coach eller facilitator på udviklingssiden, er du/I garanteret en helhedsorienteret løsning, der udvikler med udgangspunkt i både det enkelte menneske, lederteamet, bestyrelsen samt strategisk forståelse og interesse for forretningen.

Det skal give mening og skabe vækst for både ledere, medarbejdere og forretningen og gerne for en større kontekst også.

Jeg er et nysgerrigt menneske, som tør sige de ting, som skal siges uden filter, men empatisk og respektfuldt. Typisk er der noget, som skal ses og frem i lyset, så vi taler om de reelle problemstillinger og ønsker uanset om det er i direktionen eller bestyrelsen.

>> Kontakt mig her for en uforpligtende sparring: 28 78 38 73.

High Sensory Intelligence (HSI)

Måske har du fået at vide, at du er ”særlig sensitiv” – og derfor ikke føler, du står lige så STÆRKT i dig selv som andre ledere, kollegaer og samarbejdspartnere. Men det er en misforståelse.

Dét, du er i besiddelse af, er en høj sensorisk intelligens, som du kan lære at eje og bruge som din største styrke, og dermed agere stærkere i dit professionelle liv og i det hele taget. Det hjælper jeg dig med!

HSI-personer er eminente til at observere alt, hvad der sker fx under et møde eller en konflikt – spotter det usagte, spændingerne mv. UDEN at være bias. Det gør dem i stand til neutralt at perspektivere, konfliktmægle og afklare ved at se ting fra flere sider og tilbyde et andet og tydeligere perspektiv eller de fleste.

Jeg er selv HSI ekstrovert med højt drive.

Tidligere jobs og tillidshvev

DHL Express

Sales Development Manager & Trainer

Foss

Global HR Development Manager

Institut for Fremtidsforskning

Associeret partner (HR, Org., Fremtidens ledelse)

Lederne

Bestyrelsesmedlem

Time Gruppen, Erhvervs-korps

Bestyrelsesmedlem

Hvad andre siger

5 trins-guiden

Få 5 konkrete råd, der får dig til at stå STÆRKT i dig selv efter en relation  med en narcissist.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får viden om selvindsigt, lederskab, narcissistiske relationer samt info om tilbud, arrangementer, kurser og events.

Privatlivspolitik

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - firmabetalt

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - privat betalt

Tilmelding til gruppeforløb

Tilmelding til 1:1 forløb