+45 28783873
Dit formål

Gør du det du er bedst til HVER dag?
Eller er der for mange blindspots?

Hvad betyder det for dig, hvis du hver dag bruger dobbelt så meget tid på at gøre det, du er bedst til og brænder for – med udgangspunkt i dit og virksomhedens overordnede formål?

Den legendariske leder er både tydeligere for sig selv, for resten af ledergruppen og for organisationen som helhed.

Dit formål og din ambition, vil efter et coaching forløb stå knivskarpt og være med i dine daglige beslutninger – og du vil derfor altid fremstå konstruktiv og aldrig konstrueret.

Fremtiden

Executive coaching
- en genvej til next level for dig og din forretning

Nutiden og fremtidens leder fokuserer på PURPOSE

– IKKE på performance

LEGENDARISK LEDERSKAB

Fokus på Purpose – giver høj performance!

Fokus, autenticitet og bevidsthed om det højere mål er det centrale i Rikkes coaching, og samtidig det endelige parameter for succes.

Den legendariske leder er både tydeligere for sig selv, for resten af ledergruppen og for organisationen som helhed.

Dit formål og din ambition, vil efter et coaching forløb stå knivskarpt og være med i dine  daglige beslutninger – og du vil derfor altid fremstå konstruktiv og aldrig konstrueret.

Du vil meget hurtigt finde eller skabe det rette purpose. Erfaringen viser dog, at selve transitionen – det at gå fra det gamle ledelsesparadigme til det nye – er en proces, der kræver professionel coaching og refleksion.

Coaching hjælper dig til at gennemgå transformationen og er et uforpligtende fortroligt refleksionsrum. Et sted hvor intet er for stort eller for småt til at blive sagt.

Refleksioner, der skaber handling!


Er du klar? Ring for uforpligtende sparring og afklaring: 28 78 38 73.

Mennesker følger mennesker – IKKE strategier !

HVAD VIL DU VÆRE?

... en kopi eller vil du være Legendarisk?

Legendarisk Lederskab opstår, når mennesker er modige nok til at vise verden, hvem de i virkeligheden er – Tør du det? Legendariske ledere gør det, som de tror på og brænder for, også selvom de i starten står alene – Gør du det? og de har en coach for hele tiden at opnå mere og bedre resultater.

Hvad andre siger

Rikke Hartmann-Bossen
Executive coach, facilitator, sparringspartner, trustedpartner

Nærværende og utraditionel tilgang til lederudvikling…

ER DU KLAR?

Coaching hos Rikke

Når du vælger coaching hos mig, stiller jeg mig fuldt til rådighed og bruger de metoder og erfaringer, som fungerer bedst i lige præcis dit tilfælde.

Min interesse og mit fokus er både at udfordre, støtte og fastholde dig i din kontinuerlige udvikling. Kort sagt styrke dig til at være den leder og det menneske, du har potentialet til at være. Derved opnår du de resultater, du ønsker og mere til.

Udover min praktiske og teoretiske (Ledelse, MBA, psykologi, terapi mv.), erfaring, så er jeg sansestærk (High Sensory Intelligent) og bruger også mine evner som Clairsentient. Det betyder, at jeg fornemmer dig og det der foregår i dig, det ubevidste, energier, ubalancer og meget andet. Det gør, at vi lynhurtigt går til essensen, og arbejder derfra. Vi ønsker begge resultater!

Er du klar til at høre mere, om HVORDAN du udvikler dig og praktiserer Legendarisk Lederskab? rikke@hartmannbossen.dk el 28 78 38 73.

Glæder mig til at møde dig og katalysere dig og din power videre.

5 trins-guiden

Få 5 konkrete råd, der får dig til at stå STÆRKT i dig selv efter en relation  med en narcissist.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får viden om selvindsigt, lederskab, narcissistiske relationer samt info om tilbud, arrangementer, kurser og events.

Privatlivspolitik

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - firmabetalt

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - privat betalt

Tilmelding til gruppeforløb

Tilmelding til 1:1 forløb