+45 28783873

Få øje på alt det smukke i det små.

Når vi har været/er i usunde relationer er antennerne hele tiden ude at arbejde – eller nærmere på overarbejde.  Vi føler, at vi er NØDT til at være på forkant med alt, hvad vi kan. Det giver et overaktivt nervesystem, som dermed har svært ved at falde til ro.

Det smukke i det små… er håndsrækningen til at skabe ro i nervesystemet.   Det handler om at være fuldt ud til stede i nuet, hvilket kan være udfordrende.

Her er et tip til at træne det!

  • En mikro-pause hvor du zoomer ind.
  • Stop op – zoom ind.
  • Hvad har du lyst til? Hvis ikke du kan mærke det, så zoom ind enten på noget andet eller dybere ind.
  • Hvad kan du blive nysgerrig på (positiv eller neutralt)?
  • Hvad kan du glædes over?
  • Hvad kan give dig nydelse lige nu? – alt tæller også de helt små ting fx lægge mig helt ned i 3 minutter. Drikke en god kop te/kaffe. Læse/lytte noget.

Hver gang du gør noget godt for dig, at du lytter til den impuls og intuition din krop giver dig, så fylder du dig op. Det er at give kærlighed til dig selv. Hvilket også øger dit selvværd!

Så hvilken lille ting kan du zoome ind på lige nu og få øje på det smukke i det små?

Du er også meget velkommen til at være med i min lukkede Facebook gruppe ’STÆRK efter relation med narcissist’ . Et trygt rum, hvor du også er velkommen til at stille et spørgsmål, når du har brug for det.

De varmeste hilsner
Rikke

Relaterede indlæg

Vær den og ej den….

Hvem er du, når du er dig selv? Sådan helt dig selv uden filter… Hvornår oplever du, at du er helt dig selv? Du har sikkert ofte kigget på en

Læs mere »

Zoom ind 🔎

Få øje på alt det smukke i det små Når vi har været/er i usunde relationer er antennerne hele tiden ude at arbejde – eller nærmere på overarbejde.  Vi føler, at

Læs mere »

5 trins-guiden

Få 5 konkrete råd, der får dig til at stå STÆRKT i dig selv efter en relation  med en narcissist.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får viden om selvindsigt, lederskab, narcissistiske relationer samt info om tilbud, arrangementer, kurser og events.

Privatlivspolitik

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - firmabetalt

Tilmelding til "Tag dramaet ud af svær kommunikation" - privat betalt

Tilmelding til gruppeforløb

Tilmelding til 1:1 forløb