Lederteams forløb

”Lederteamet havde gennemgået et eksternt udviklingsforløb, og vi syntes, vi var blevet bedre til at være sammen med os selv og hinanden. Det kunne kun gå for langsomt, men så blev det hverdag igen. Nu er vi tilbage, hvor vi startede…”

Kan du og dit lederteam genkende ovenstående citat? I har sikkert brugt meget tid på udvikling – sammen eller hver for sig – og I har sikkert også erfaret, at det er de ting I gør i hverdagen – og ikke kun i ugerne efter endt kursus – der giver genlyd i organisationen. En travl hverdag kan sætte selv de bedste intentioner over styr.

I et forløb for et ledelsesteam arbejder vi fokuseret og kompromisløst, men selvfølgelig også konstruktivt. Med udgangspunkt i overskrifterne Fokus, Forenkling og Forankring medvirker vi til at skabe lederteams, der synligt trækker i samme retning – og det giver positiv effekt på både organisation og bundlinje. Desuden vil lederteamet blive trænet i at iværksætte og opretholde en anerkendende kultur.

I en tid, hvor hurtige løsninger er i høj kurs, er det vigtigt at have fokus på det Legendariske Lederskab, som giver en langt mere nuanceret tilgang til hverdagens udfordringer og et rigere arbejdsliv for den enkelte leder.

https://hartmannbossen.dk/wp-content/uploads/2018/11/feature-200-1-1920x350.jpg

FOKUS

Overblik og afklaring

· Organisatorisk overblik ·

· Interview af lederne ·

· Jeres formål ·

FORENKLING

Legendarisk Lederskab

· Fundamentet skabes ·

· fx to dages internat ·

· Fokus på individ, gruppe

og organisation·

FORANKRING

Integration og eksekvering

· 1:1 coaching/sparring ·

· Lederteamets retning ·

· Den enkeltes udvikling ·