Gør du det, du er bedst til hver dag?

Hvad ville det betyde for dig, hvis du hver dag kunne bruge dobbelt så meget tid på at gøre det, du er bedst til og brænder for – med udgangspunkt i dit overordnede formål?

Legendarisk Lederskab er det, der bliver tilbage, når al unødvendigt flimmer er skåret væk.

Den legendariske leder er både tydeligere for sig selv, for resten af ledergruppen og for organisationen som helhed.

Han eller hun vil automatisk have sit formål og ambition – som efter coachingforløbet står knivskarpt – med i de daglige beslutninger – og vil derfor altid være konstruktiv og aldrig konstrueret.

Retning på dit lederskab

Værktøjer og øvelser

Tid og rum til reflektion

Sparring og rådgivning

Skræddersyet udviklingsforløb

“Fremtidens leder fokuserer på purpose, ikke på performance”

“Legendarisk Lederskab er det, der bliver tilbage, når al unødvendigt flimmer er skåret væk”

Purpose – not performance

Fokus, autenticitet og bevidsthed om det højere mål er det centrale i Rikkes coaching, og samtidig det endelige parameter for succes. Du vil meget hurtigt kunne finde/skabe det rette purpose, men erfaringen er, at selve transitionen – det at gå fra det gamle ledelsesparadigme til det nye – er en proces, der kræver støtte og refleksion.

Coaching hjælper dig til at gennemgå transformationen og til at have et uforpligtende fortroligt refleksionsrum, hvor intet er for stort eller for småt til at blive sagt. Min interesse og intention er at hjælpe dig med både udfordring, støtte og fastholdelse i at udvikle dig. Kort sagt give styrke dig til at være at den leder og det menneske, som du har potentialet til at være.

Når du er klar til at høre mere om, hvordan du praktiserer Legendarisk Lederskab, så skriv til mig.