Legendarisk lederskab

Book et foredrag

Deltagerne siger:

“Fremragende foredrag og workshop! Gav virkelig stof til eftertanke. Refleksioner om valg gjorde det konkret for mig både på det personlige plan og karrieremæssigt.”

“Fantastisk! Et godt skub i ryggen til at komme videre. Gode billeder på ‘at stå fast’ – nu ser jeg, hvorfor netop jeg stod fast. I dag husker jeg at træde baglæns og får stoppet op og tænkt”

“Fabelagtigt! Vores ledere har fået et fælles sprog omkring lederskab, som vi kan arbejde videre med”

“Troede jeg var modig og tænkte stort og langsigtet… I dag er det tydeligt, at det er et område, hvor jeg for alvor kan løfte mit lederskab. Interessant!”

“Gav mig nye perspektiver i livet og værktøjer i en travl hverdag”

Vil du være en kopi eller vil du være legendarisk?

Har du lyst til at føle den frihed og lethed, der er i at være netop dig og gøre en forskel?

Legendarisk Lederskab opstår, når mennesker er modige nok til at vise verden, hvem de i virkeligheden er. Når de er modige nok til at gøre det, som de tror på og brænder for. Også selv om de i starten står alene.

Ethvert individ er sat i verden med et unikt fingeraftryk. Et fysisk bevis for, at du er den, du er. Det er ikke tilfældigt. Alle mennesker er skabt til at efterlade et aftryk, der symboliserer den forskel, de har gjort. For verden. For andre. For dem selv.

Så hvilket aftryk ønsker du at sætte?

Den største hæmsko for overhovedet at sætte aftryk er, at vi tror vi skal kunne mere, vente på rette tidspunkt eller lige skal x, y og z Det skaber en indre rastløshed og uro, fordi vi aldrig rigtig føler os tilstrækkelige, og ikke når at gøre den forskel, vi ønsker.

I foredraget ”Kopi eller Legendarisk Leder?” hjælper Rikke Hartmann-Bossen dig til, at genopdage dit unikke fingeraftryk og guider dig til, hvordan du kan sætte det på verden.

Du lærer, hvordan du ved at være mere dig, ikke bare får skabt ro indeni, men også vil opleve større power og gennemslagskraft i alle områder af dit liv. Du bliver mere bevidst om, hvad du virkelig vil, og hvilke skridt du vil tage for at gå vejen, så det er lettere at træffe beslutninger med hjertet.

Kontakt Rikke og book et foredrag