Web-forløb-stærk-billede (1)

Autentisk = STÆRK leder!

Som du måske har hørt, har jeg lavet et nyt ben i min forretning, som handler om at være lige så STÆRK indeni, som du ser ud udenpå.

Der er flere, som har sagt til mig, at det er dårlig service, at jeg ikke fortæller det til mit netværk og mine kunder. Så her vælger jeg trodse min indre dialog, der siger, “at det kan man ikke tillade sig…”, og sender det til dig alligevel. Måske kan du bruge det, måske kender du nogen, som lige netop har brug for det.

I slut august/primo september holder jeg et foredrag samt en workshop. Det har du også mulighed for at deltage og høre mere om det. Derudover kan du downloade GUIDEN – se nedenfor, hvor du bliver tilmeldt nyhedsbrev omkring STÆRK.xx

staerk-banner

27.9 starter jeg et 7 måneders forløb, for dem som gerne vil gå i dybden og få varig forandring. Er du eller nogen, du kender interesseret eller nysgerrig, så ring eller skriv til mig rikke@hartmannbossen.dk

Du får her en lille intro samt et link til den guide, som man gratis kan downloade, og blive tilføjet til et nyhedsbrev som handler om

Alle ser dig som stærk.  

(De sku´ bare vide….)

Så hvorfor er det lige, at du nogen gange føler dig sårbar og tvivlende, og ikke tør vise den side af dig?

 

Stærk og succesfuld – og sårbar og tvivlende

De fleste ledere, jeg møder i mit arbejde, opfattes som stærke og succesfulde, men jeg ser også den side af dem, som handler om tvivl, sårbarhed, usikkerhed, søgen efter anerkendelse, higen efter noget bedre. Det er en del af drivkraften, men samtidig kan det dræne fuldstændig. Nogle er bevidste om det, de fleste er ikke.

Længes du efter at slippe af med den konstante indre dialog, der larmer og som hæmmer og dræner dig? Og i stedet for føle dig lige så stærk indeni, som du ser ud udenpå.

… uden du skal ‘spænde balderne’, ‘æde dig selv’, ‘tage dig sammen’ – fortsæt selv.

 

Guiden

De fleste mennesker har det ligesom dig. Og ligesom dig ’skjuler’ de det, og kæmper indvendigt. Du er ikke alene. Du er HELT normal. 95{1147b292cef9c3845ecd7f91cbb6a6009969be7e4cea47a06a6b1442aa9a7b9f} af alle mennesker frygter, at blive ’opdaget’, som den de i virkeligheden er.

  • Vil du også vide, hvordan du undgår at hæmme dig selv?
  • Vil du kende dine egne mønstre, og dermed tagen magten tilbage til dig selv?
  • Vil du gerne holde af dig selv og føle dig ’god nok’?
  • Vil du lære at sætte grænser som er tro mod DINE værdier?
  • Hvad kan du, når du har en støttende indre dialog?
  • Tør du prioritere dig selv?

Og tør du anerkende dine sårbarheder som styrker?

 

Så download guiden ’Hemmeligheden til at blive lige så stærk indeni, som du ser ud udenpå’. Guiden

Her afslører jeg hemmelighederne, så du kan tage de første skridt allerede i dag.

 

Rigtig god sommer!

Bedste hilsner

Rikke